top of page

Whisky House

Personvern

Personopplysninger

Gjelder fra og med 01.01.2021

 

Personvernpolicyen inneholder viktig informasjon om hvordan vi som personopplysningsansvarlig behandler personopplysningene til våre besøkere og kunder etter personvernforordningen (GDPR). Denne policyen gjelder i situasjoner hvor Whisky House behandler personlig informasjon som er samlet inn fra nettstedet vårt. Vi behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Nødvendig informasjon som:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-post

Dette er for å gjøre oss i stand til å fullføre handelen og levere ordren til deg. Vi behandler din informasjon med den høyeste diskresjon og håndtere dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Vi selger ikke informasjon videre. Kredittkortinformasjonen du oppgir blir kun sendt til vår kredittkortformidler. Når transaksjonen er ferdig, vil ikke dine kredittkortdata bli lagret.

Dine opplysningene brukes kun til vår markedsføring og vårt nyhetsbrev eller tilbud. Som du lett kan stoppe ved å kontakte oss om det på info@whiskyhouse.no

Whisky House forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne policyen.

bottom of page