top of page

Whisky House

Nok en gang; Velkommen til Whisky House!
Vi er en gjeng kompiser som liker god whisky og brenner for å fremheve whiskyens virkelige potensiale.
Målet vårt er å kunne dele de produktene vi har brukt og hatt stor glede av og opparbeidet oss kunnskap om, opp igjennom årene med deg.
Fancy drinker
Senior cute business man with cigar and

Hvordan startet det..

Det hele startet i 2020, midt i Covid-19-pandemien, da vi alle var nødt til å holde oss hjemme, men fortsatt ønsket å nyte whisky.
Interessen for whisky har alltid eksistert, men nå fikk vi et nytt utgangspunkt og driv for å videreformidle vår egen interesse.  
Vi er en gjeng whiskyentusiaster som har hatt stor glede av mange gode whiskyflasker opp igjennom årene, og dermed vet viktigheten av å benytte riktig utstyr for den optimale opplevelsen.
Vi lever alle i en travel arbeidshverdag med et hektisk familieliv på siden, derfor er det viktig for oss at når vi først får tid til å sette oss ned og nyte et glass whisky, så skal det gjøres riktig.
Vi er ekstremt opptatt av kvalitet, design og funksjonalitet. Pris er også en viktig faktor, men ikke i like stor grad som de første tre punktene.  
Vi har nå investert tid og penger i å vise hvilke produkter vi, basert på lang erfaring, synes du skal velge når du først skal servere whisky til familie og venner.
Whisky House viser deg en samling av de beste glassene, karaflene og diverse utstyret som vi selv har benyttet oss av i mange år. Hver serie har en unik stil og funksjonalitet, som passer til enhver anledning og inn i ethvert hjem.

Vi ønsker dere en hyggelig handel hos oss.

 

«Husk at livet er for kort til å ikke nyte god whisky»

bottom of page